Puheenjohtaja Helena Pieskän terveiset (kausi 2021-2022)

Ruskaterveiset teille kaikille Pyhä Luostolta! Oli ilo saada olla mukana pitkästä aikaa Vaasan Ladun kanssa retkeilemässä väririkkaassa luonnossa tuntureilla ja purojen varsilla.

Pink First – Kannusta nuoria ja muista vanhuksia, teema tälle kaudelle piirille 140. Tämän kauden teemaa on avattu monella lailla ja ehkä sen hyvä puoli onkin, että sitä saa soveltaa jokainen klubi ja jäsen omalla tavallaan.

Maaliskuun International Inner Wheel 18th Convention Jaipurissa 2021 näytti meille, että mielikuvitusta ei tältä maailman yhdeltä suurimmista naisten järjestöistä puutu.

Piiri 140 on pieni kolme klubia ja 59 jäsentä käsittävä piiri toimintakaudella 2021-2022. Monet jäsenistä ovat omien sanojensa mukaan “kannattajajäseniä”, ei huono asia sekään, mutta mikään yhdistys ei toimi, jos ei ole toimijoita. Haluan tässä kiittää kaikkia niitä, jotka ovat vaivojaan säästämättä panneet kortensa kekoon klubien ja piirin toiminnassa. Erikoiskiitos kauden 2020-2021 puheenjohtajalle Sirkka Viitalalle ja hyvälle piirihallitukselle!

Uudet Inner Wheelin verkkosivut ovat valmiit ja nyt on meidän vuoromme ottaa ne vastaan kaikkine haasteineen. Avaat innerwheel.fi – sivuston ja siitä tiedon polkusi alkaa!

Piiri 140 pitää syyskokouksen Oulussa lauantaina klo 12-15 Ravintola Perlassa. Saamme vieraaksi KN:n presidentin Tuija Knuutilan, tervetuloa Tuija lämpimästi kertomaan kuulumiset ja innostamaan meitä uuteen kauteen.

Syysterveisin Helena Pieskä

Kuvat Helena ja Timo Pieskä

Uhriharjun portaat
Noitatunturin juuressa
Isokurun uusittu kesäkävelyreitti