”Toisiamme tukemalla voimme saavuttaa unelmamme” kannustaa Marja-Leena Korva

Piirin 140 puheenjohtaja Marja-Leena
Piirin 140 puheenjohtaja Marja-Leena Korva

”Yhdessä onnistumme” – toisiamme tukemalla voimme saavuttaa unelmamme paremmasta maailmasta, kannustaa kauden 2019-2020 piirin 140 puheenjohtaja Marja-Leena Korva kaikki jäseniä ja jäsenyyttä harkitsevia.

Rakkaat IW-sisaret!

IIWP Phyllis Charter tervehtii IW-sisaria kauden 2019-2020 alkaessa teemalla ”Together we can”, suomeksi ”Yhdessä onnistumme”. Inner Wheel -jäsenyydellä voimme yhdessä saavuttaa unelmamme paremmasta maailmasta. Phyllis Charter lainaa Fransiscus Assisilaisen sanoja: “Aloita tekemällä se, mikä on välttämätöntä, sitten tee se, mikä on mahdollista ja yhtäkkiä oletkin tekemässä sen, mikä oli mahdotonta”.

Voimme olla ylpeitä siitä perinnöstä, jonka Margarette Golding antoi meille vuonna 1923 perustaessaan ystävyys- ja palvelujärjestön Inner Wheelin Manchesterissa Englannissa. Yhdessä onnistumme tukemaan toisiamme sekä omissa yhteisöissämme että kansainvälisesti.

Inner Wheel Suomi täytti vuosi sitten 50 vuotta. Piirin 140 klubit ovat myös saavuttaneet aikuisiän: Raahen klubi täyttää syksyllä 43 vuotta, Oulun klubi on 37 vuotta ja Kajaani 31 vuotta. Vuosien mittaan piirimme klubit ovat tukeneet monenlaisia hyväntekeväisyyskohteita mm. seurakuntien diakoniatyötä, Rotarien Shelter Box – varainhankintaa, huumekoirien hankintaa tullin ja rajavartijoiden palvelukseen, Sydäntautisten Lasten Tuki ry:tä, SOS-lapsikylän ja kehitysvammaisten lasten vapaa-ajan toimintaa ja Kainuun Keskussairaalan synnyttäneiden vuodeosaston hankintoja ja Naisten pankkia.

Ystävyys- ja palvelujärjestönä Inner Wheel on saavuttanut vankan aseman vapaaehtoisjärjestöjen joukossa myös kansainvälisesti. Happier Futures for Children around the World toimii sateenvarjona useille humanitaarisille projekteille. Tavoitteita vuodelle 2020 on hyvinvointi lapsille ja aikuisille kaikkialla maailmassa, puhdas ilma ja vesi, tarvittava ravitsemus ja luonnonresurssien kestävä käyttö.

International Inner Wheelillä on monia kansainvälisiä vaikutusmahdollisuuksia edustajiensa välityksellä Yhdistyneiden Kansakuntien päämajoissa Wienissä, Genevessä ja New Yorkissa mm. naisten, lasten ja perheiden oikeuksien komiteoissa ja alkuperäiskansojen sosiaalisten oikeuksien komiteassa. Olemme osoittaneet, että 110 000 inspiroitunutta naista Inner Wheelissä voi yhdessä saavuttaa paljon.

Kannustan klubien presidenttejä innostamaan alueidemme naisia liittymään ystävyys- ja palvelujärjestöömme ja vaikuttamaan sekä kotimaassa että kansainvälisesti tekemään hyvää maailmassa, luomaan uusia ystävyyssuhteita ja palvelemaan humanitaarisia periaatteita. Yhdessä onnistumme!

Sisarellisin terveisin Marja-Leena Korva Piirin 140 puheenjohtaja

Puheenjohtajan tervehdys